Grupuri pentru adulti

Grupuri de schimbare

 

În funcție de natura situatiei tale, intalnirile de grup pot fi o alegere ideală pentru a  face schimbări pozitive în viața ta. Unii oameni participă la terapie individuală în plus față de grupuri, în timp ce alții participă numai la grupuri. Multe grupuri se  concentrează în general pe îmbunătățirea competențelor sociale, ajutând oamenii să se ocupe de o serie de probleme cum ar fi furia, timiditatea, singurătatea și stima de sine scăzută oferind beneficii pe care terapia individuală nu le poate face.

Grupurile pot acționa ca o rețea de sprijin  Alți membri ai grupului te ajută deseori  cu idei specifice pentru îmbunătățirea unei situații dificile sau a unei provocări de viață și vorbind în mod regulat și ascultând pe alții te ajută și să iti pui propria problemă în perspectivă.

Diversitatea este un alt beneficiu important al intalnirilor de grup. Oamenii au personalități, medii si experiente de viata diferite și abordeaza in mod diferit o situatie. Văzând modul în care alte persoane abordează probleme și fac schimbări pozitive, poti descoperi o serie întreagă de strategii pentru a vă face față provocarilor.