Eu, Dorina

Eu sunt Dorina Stamate, un om dispus sa te insoteasca in drumul tau spre schimbare, ajutandu-te astfel sa gasesti echilibrul. Abordarea mea presupune indrumarea spre obtinerea unei perspective noi asupra vietii in toata complexitatea ei. Cred ca cel mai important ingredient in succesul terapiei il constituie relatia terapeutica bazata pe incredere si pareteneriat. Vei gasi in cabinetul meu un loc sigur si neconditionat in care sa te simti recunoscut, ascultat si sprijinit pentru a-ti atinge obiectivele. Creez sesiuni de lucru personalizate pentru fiecare client in parte, pentru a fi in acord cu personalitatea si nevoile lui. Sunt pasionata de munca mea si cred cu tarie ca terapia poate aduce schimbari si imbunatatiri vizibile si de durata in vietile oamenilor. Suntem cu totii vulnerabili in lumea stresanta de astazi si nu este neobisnuit sa te simti pierdut, confuz sau lipsit de incredere. Cel mai important lucru este sa stii ca nu esti singur si ca poti obtine sprijin.
Ca profesionist, am peste 10 ani de experienta continua, cu formarea de baza in psihoterapie cognitiv-comportamentala si formari complementare in analiza tranzactionala, psihosociosomatoanaliza, hipnoza, psihoterapie integrativa, pshihoterapia copilului si adolescentului si psihoterapie de cuplu si familie. Toate aceste formari ma ajuta zi de zi sa gasesc cele mai potrivite tehnici si metode pentru bunastarea ta emotionala.
Exista un indemn care este in mintea si sufletul meu inca din adolescenta. Aceste cuvinte au fost spuse de catre Regina Izabela a Spaniei lui Cristofor Columb inainte de a pleca in marea calatorie:
“Pluteste drept inainte, si daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va creea indinadins pentru a-ti rasplati indrazneala!”
Vant in panze, cutezanta si incredere iti doresc!